03145836260

راه های ارتباطی

اصفهان شهرکت صنعتی دولت آباد

آدرس شرکت

  • English

کاربردهای ورق کامپوزیت آلومینیوم

دسته بندی

آخرین مقالات

ارتباط با ما

امروزه تنها کافیست سری به خیابان ها بزنید تا انواع ورق کامپوزیت آلومینیوم را بر روی نمای ساختمان ها ببینید. نماهای کامپوزیتی در صنعت ساختمان سازی و معماری بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. البته تنها کاربرد این ورق ها، صنعت ساختمان سازی نیست. عنصر اصلی این ورق ها، فلز آلومینیوم می باشد.

به همین دلیل به آن ها کامپوزیت آلومینیوم می گویند. ویژگی های منحصر بفرد این ورق ها باعث شده اند تا استفاده از آن ها در صنایع مختلف با مزایای زیادی همراه باشد. در این مقاله می خواهیم به صورت کامل شما را با ورق کامپوزیت آلومینیوم، ویژگی ها و کاربردهای آن آشنا کنیم.

ورق کامپوزیت آلومینیوم چیست؟

ورق کامپوزیت آلومینیوم چیست؟

ورق کامپوزیت آلومینیوم، ورقی است که از سه لایه اصلی تشکیل می شود. دو لایه اصلی این ورق از آلومینیوم بوده و قطر آن ها بین ۳ الی ۵ میلی متر است. لایه سومی از جنس پلی اتیلن یا مواد معدنی است که در بین دو لایه آلومینیومی قرار می گیرد. بنابراین لایه پلی اتیلن در هسته ورق و دو لایه آلومینیوم در دو طرف پنل ایجاد می شوند. البته علاوه بر استفاده از این سه لایه اصلی، لایه های فرعی دیگری نیز جهت بالا بردن مقاومت پنل به آن اضافه خواهند شد. پوشش رویه این ورق از جنس زرین PVDF است.

مواد معدنی باعث ایجاد ویژگی ضد حریق بودن ورق کامپوزیت آلومینیوم می شوند. پوشش رنگ این ورق بین ۲۰ تا ۳۵ میکرون ضخامت دارد. همچنین ضخامت کلی این ورق ها بین ۴ تا ۵ میلی متر بوده و ابعاد آن ها به صورت ۱۲۵ در ۳۲۰ سانتی متر هستند. وزن هر متر مربع از این ورق بین ۶ تا ۸ کیلوگرم قرار دارد.

کاربرد این ورق در صنایع مختلف

کاربرد اصلی ورق کامپوزیت آلومینیوم مربوط به نماسازی انواع ساختمان ها می باشد. منظور از نماسازی، هم نمای خارجی و هم نمای داخلی است. نمای کامپوزیتی برای انواع ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری، ورزشی و … اجرا می شود. این ورق ها به دلیل زیبایی ظاهری و ویژگی های فوق العاده خود در نمای داخلی هم مورد استفاده قرار می گیرند. یعنی برای معماری دکوراسیون داخلی نیز می توان از آن ها استفاده کرد. البته نوع ورق مورد استفاده در نمای داخلی با نمای خارجی فرق می کند.

نحوه ساخت ورق کامپوزیت آلومینیوم

برای ساخت ورق کامپوزیت آلومینیوم از پنل های باکیفیت آلومینیوم- منیزیم که یک نوع آلیاژ است استفاده می کنند. ابتدا سطح این روق ها تمیز شده و گرد و غبار آن ها پاک می شود. سپس پوشش اکسید روی ورق پاشیده می شود تا خاصیت چسبندگی آن را افزایش دهد. مرحله دوم شامل روکش کردن ورق ها می شود. روکش کردن باید در محیطی کاملا ایزوله و عاری از گرد و غبار انجام شود.

در مرحله بعدی تولید این ورق، ابتدا باید جداسازی انجام شود. سپس دو لایه اصلی پانل با چسبی قوی به هم چسبیده خواهند شد. در مرحله آخر، صیقل دهی آن صورت می گیرد. ابعاد و ضخامت این ورق ها باید طبق استاندارد بین المللی باشد.

ویژگی های ورق کامپوزیت آلومینیوم

ویژگی های ورق کامپوزیت آلومینیوم

همان طور که قبلا اشاره کردیم ورق کامپوزیت آلومینیوم دارای ویژگی های منحصر بفردی است. این ویژگی ها هستند که موجب پرکاربرد شدن این ورق شده اند. در ادامه به برخی از این ویژگی ها می پردازیم.

  • این ورق بسیار انعطاف پذیر بوده و می توان آن را به شکل های گوناگونی تولید کرد. در نتیجه اجرای نماهای پیچیده با این ورق ها امکان پذیر است.
  • پوشش رنگی این ورق بسیار مقاوم می باشد. بنابراین نور آفتاب و شرایط آب و هوایی سخت نمی تواند موجب تغییر رنگ این ورق شود.
  • این ورق بسیار سبک وزن بوده و هیچ گونه وزن اضافی سنگینی را به بار اصلی ساختمان وارد نمی کند.
  •  در برابر شرایط مختلف آب و هوایی مختل مقاومت بسیار بالایی دارد. در نتیجه طول عمر آن زیاد است.
  • این ورق ها عایق صوت و آکوستیک، سرما و گرما می باشند.
  • نماهای کامپوزیتی را می توان به صورت کامل آب بندی کرد. یعنی امکان اجرای نمای ضد آب با استفاده از این نما وجود دارد. این ویژگی برای مناطقی که بارندگی زیادی دارند، اهمیت دو چندان دارد.
  • نگهداری و شستشوی آن بسیار آسان است. زیرا این نما به راحتی جرم نمی گیرد.
  • لایه پلی اتیلن موجب ایجاد خاصیت ضد حریقی در این ورق ها می شود. در نتیجه نماهای کامپوزیتی به شدت ایمن هستند.

مزایای استفاده از این ورق

استفاده از ورق کامپوزیت آلومینیوم برای نماسازی ساختمان ها با مزایای زیادی همراه است. در ادامه به برخی از مهم ترین مزیت های استفاده از نمای کامپوزیتی می پردازیم.

  • سرعت اجرای این نما بسیار بالا است. بنابراین می توان در کمترین زمان ممکن آن را اجرا کرد.
  • مواد زیرسازی مربوط به این نما بسیار سبک هستند. در نتیجه بار زیادی را به ساختمان وارد نخواهد کرد.
  • عایق بودن این ورق در برابر سرما و گرما، موجب جلوگیری از اتلاف انرژی ساختمان ها می شود.
  • پنل های این نما به صورت جداگانه نصب می شوند. در نتیجه تعمیر و جایگزینی این پنل ها بسیار آسان می باشد.
  • تنوع در ضخامت، ابعاد، رنگ و … از دیگر مزایای استفاده از ورق کامپوزیت آلومینیوم است.
  • هزینه نصب و نگهداری نمای کامپوزیتی بسیار کم و مقرون به صرفه می باشد.

انواع ورق های کامپوزیت

یکی از بهترین مزایای استفاده از این ورق، تنوع بالای آن می باشد. این ورق از لحاظ نوع پوشش، مقاومت در برابر حریق، ضخامت، ابعاد، جنس لایه میانی، رنگ و … به دسته های مختلفی تقسیم می شود. استفاده از هر کدام از انواع این ورق ها بستگی به کاربردی دارد که از آن انتظار دارید. بنابراین در هنگام انتخاب هر یک از انواع آن باید به جنس ورق و ضخامت آن توجه زیادی داشته باشید. زیرا ویژگی های یک ورق، تعیین کننده خواص و کاربردهای آن هستند.

قیمت ورق کامپوزیت آلومینیوم

قیمت ورق کامپوزیت آلومینیوم

قیمت ورق کامپوزیت آلومینیوم در مقایسه با نماهای دیگر همانند نماهای سنگی بسیار مناسب تر است. همچنین هزینه نصب و نگهداری این نماها بسیار کمتر می باشند. به همین دلیل است که در اجرای نمای ساختمان های عمومی و دولتی بیشتر از کامپوزیت بهره می برند. قیمت ورق کامپوزیت آلومینیوم بستگی به ضخامت ورق، جنس لایه های آن، نوع رنگ، نوع پوشش آن، ابعاد هر پنل و … دارد. در نتیجه نمی توان قیمت ثابتی را برای همه انواع ورق های آلومینیوم کامپوزیتی در نظر گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره شرکت

این واحد صنعتی در سال 1381 تاسیس و تولید انواع آلیاژ های آلومینیوم را آغاز کرد . هدف اصلی از ایجاد این واحد ذیل به خودکفایی داخل علی الخصوص صنعت خودرو از لحاظ تامین آلیاژ های آلومینیوم و کمک به امر تولید و اشتغال زایی و نیز افزایش صادرات غیر نفتی در کشور بوده است.

ارتباط با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای شرکت آلیاژساز اسپادانا محفوظ می باشد

طراحی و پیاده سازی شده توسط کلینیک سئو