03145836260

راه های ارتباطی

اصفهان شهرکت صنعتی دولت آباد

آدرس شرکت

  • English

با فیکسر آلومینیومی و کاربردهای آن آشنا شوید

دسته بندی

آخرین مقالات

ارتباط با ما

فیکسر آلومینیومی یکی از قطعات پرکاربرد در صنعت در و پنجره سازی آلومینیومی می باشد که به آن لقمه آلومینیومی هم می گویند. در سال های اخیر از پروفیل های آلومینیومی بیشترین کاربرد را در صنعت در و پنجره سازی داشته اند. زیرا این پروفیل ها در عین سبک بودن، استحکام و مقاومت بسیار خوبی در برابر انواع شرایط آب و هوایی دارند.

فیکسر حکم یک اتصال دهنده قوی را برای پروفیل های آلومینیومی دارد. در واقع محکم ترین و ایمن ترین اتصال ها را می توان با استفاده از فیکسر یا لقمه ایجاد کرد. در این مقاله می خواهیم فیکسر آلومینیومی که از مواد اولیه شمش آلومینیوم آماده می شود را به صورت کامل معرفی کرده و به ذکر کاربردها، ویژگی ها و نحوه استفاده از آن بپردازیم.

فیکسر آلومینیومی چیست؟

فیکسر آلومینیومی چیست؟

فیکسر آلومینیومی قطعه ای است که جزء یراق آلات در و پنجره سازی دسته بندی می شود. لقه پنجره دارای دو قطعه جداگانه بوده که این دو قطعه با استفاده از یک پیچ به هم متصل خواهند شد. هر کدام از قطعه ها دارای دکمه هایی است که پروفیل آلومینیومی با استفاده از این دکمه ها به بدنه فیکسر وصل می شوند.

از جنس های مختلفی برای تولید این لقمه ها بهره می برند. پلاستیک، آهن، فولاد و آلومینیوم از متریال های پرکاربرد جهت ساخت این قطعه هستند. فیکسر آلومینیومی در ضخامت ها و سایزهای مختلفی تولید می شوند. هر کدام از این فیکسرها جهت اتصال اندازه خاصی از پروفیل کاربرد دارند.

فیکسر آلومینیومی چه کاربردی دارد؟

کاربرد اصلی فیکسر آلومینیومی جهت اتصال دو قطعه پروفیل آلومینیومی به هم است. برای ساخت در و پنجره آلومینیومی، پروفیل ها باید به صورت عمودی به هم متصل شوند. در واقع اتصال گوشه های هر پروفیل برای ساخت یک چارچوب مشخص لازم است. به همین سبب فیکسرها دارای دو قطعه مجزا هستند. هر کدام از این قطعه ها به یکی از پروفیل ها متصل می شود. پس از وصل شدن دو قطعه به پروفیل ها، دو قطعه لقمه به هم پیچ خواهند شد. در نتیجه پروفیل ها به صورت محکم در کنار هم قرار می گیرند. می توان انواع پروفیل های سبک و سنگین را با این قطعه به هم وصل کرد.

مزایای استفاده از فیکسر آلومینیومی

استفاده از فیکسر آلومینیومی جهت وصل کردن پروفیل ها مزایای زیادی به دنبال دارد. اول این که این قطعات دارای ساختار منسجم و بسیار محکمی هستند. در نتیجه می توانند دو پروفیل سنگین وزن را به صورت محکم در کنار هم نگه دارند. مورد دیگر افزایش سرعت کار در کارگاه های در و پنجره سازی آلومینیومی است. زیرا نحوه نصب آن ها ساده بوده و به مدت زمان بسیار کمی نیاز دارد.

مزیت دیگر استفاده از فیکسر آلومینیومی این است که این قطعه ارزان قیمت است. درنتیجه خرید و استفاده از آن هزینه کلی انجام کار را افزایش نمی دهد. نصب لقمه پنجره به تخصص خاصی نیاز ندارد و هر فردی می تواند از آن استفاده کند.

انواع فیکسر آلومینیومی کدامند؟

انواع فیکسر آلومینیومی کدامند؟

فیکسر آلومینیومی را می توان بر اساس ویژگی های زیادی به انواع مختلفی تقسیم کرد. میزان ضخامت، جنس، شیارها و عمق پانج جزء این ویژگی ها هستند. اما به صورت کلی لقمه پنجره ها را از نظر نوع نصب به دو نوع فیکسر دکمه دار و فیکسر پانچ تقسیم می کنند.

فیکسرهای دکمه دار به صورت دستی و فیکسرهای پانچ به وسیله دستگاه پانچ هیدرولیک نصب می شوند. فیکسرهای دکمه دار دو تکه ای و فیکسرهای پانچ یک تکه ای هستند. کاربرد اصلی لقمه دکمه دار برای پروفیل های نرمال و کاربرد لقمه پانچ برای پروفیل های ترمال بریک می باشد.

نحوه نصب فیکسر دکمه دار

برای نصب فیکسر آلومینیومی ابتدا دو قطعه پروفیل با استفاده از دستگاه پرس دستی سوراخ کاری می شوند. سوراخ کاری باید با توجه به نوع پروفیل و فیکسر صورت گیرد. در غیر این صورت فیکسر به خوبی نمی تواند به پروفیل متصل شود. بعد از انجام سوراخکاری، فیکسر از طریق دکمه هایی که دارد به پروفیل وصل خواهد شد. این دکمه ها به صورت فنر از سوراخ خارج شده و اتصال محکمی را به وجود می آورند. سپس دو قطعه پروفیل با استفاده از اتصال دو قطعه فیکسر در کنار هم قرار می گیرند.

انواع نحوه اتصال فیکسرهای آلومینیومی

همان طور که قبلا اشاره کردیم، برای اتصال فیکسر آلومینیومی دکمه دار به پروفیل از دستگاه سوراخکاری دستی استفاده می کنند. اما برای اتصال فیکسر پانچ از دستگاه هیدرولیک پانچ بهره می برند. مزیت روش دستی این است که امکان اصلاح خطا با آن وجود داشته و کار با آن به تخصص خاصی نیاز ندارد. اما کار به روش دستی سرعت کمتری داشته و هزینه نهایی آن نیز بالا می رود. همچنین ظرفیت تولید با این روش بسیار کم است و برای کارگاه های بزرگ کاربرد ندارد.

استفاده از دستگاه هیدرولیک پانچ برای اتصال فیکسر آلومینیومی پانچ به تخصص نیاز دارد. همچنین نمی توان خطای رخ داده در آن را به راحتی اصلاح کرد. اما در عوض سرعت کار با این روش بیشتر بوده و هزینه نهایی تولید نیز بسیار کمتر می شود. زیرا این روش کاملا اتوماتیک است و به نیروی انسانی زیادی نیاز ندارد. ظرفیت تولید با دستگاه هیدرولیک بالا رفته و برای استفاده در کارگاه های بزرگ بسیار مناسب است.

نکات مهم در انتخاب فیکسر آلومینیومی مناسب

به صورت معمول برای ایجاد هر اتصال به دست کم به دو عدد فیکسر آلومینیومی نیاز است. اگر نوع فیکسر هماهنگ با نوع پروفیل انتخاب شده باشد، دو عدد فیکسر کافی خواهند بود. در انتخاب نوع فیکسر برای هر اتصال باید نکات مهمی را در نظر بگیرید. انتخاب مناسب سایز فیکسر بسیار مهم است. مثلا اگر فیکسر برای پروفیل کوچک باشد، نمی تواند اتصال محکمی را ایجاد نماید. برای پروفیل های سنگین، باید از فیکسرهایی با حداکثر ضخامت و حداکثر عمق پانچ استفاده شود. زیرا تنها در این صورت است که می توان اتصال ایمنی را ایجاد کرد.

مورد دوم انتخاب جنس مناسب فیکسر آلومینیومی است. فیکسرهای فلزی برای ایجاد اتصال های قوی بهترین انتخاب می باشند. همچنین انتخاب نوع فیکسر نیز شرط است. مثلا برای پروفیل های ترمال بریک باید از فیکسر پانچ استفاده کرد. اما برای پروفیل های نرمال، فیکسر دکمه دار مناسب تر می باشد.

قیمت فیکسر آلومینیومی چقدر است؟

قیمت فیکسر آلومینیومی چقدر است؟

قیمت فیکسر آلومینیومی بستگی به نوع، متریال مورد استفاده برای تولید آن، ضخامت، سایز و … دارد. به صورت معمول این قطعات جزء یراق آلات ارزان قیمت هستند. فیکسرهای دکمه دار قیمت کمتری نسبت به فیکسرهای پانچ دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره شرکت

این واحد صنعتی در سال 1381 تاسیس و تولید انواع آلیاژ های آلومینیوم را آغاز کرد . هدف اصلی از ایجاد این واحد ذیل به خودکفایی داخل علی الخصوص صنعت خودرو از لحاظ تامین آلیاژ های آلومینیوم و کمک به امر تولید و اشتغال زایی و نیز افزایش صادرات غیر نفتی در کشور بوده است.

ارتباط با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای شرکت آلیاژساز اسپادانا محفوظ می باشد

طراحی و پیاده سازی شده توسط کلینیک سئو 

تماس با ما