03145836260

راه های ارتباطی

اصفهان شهرکت صنعتی دولت آباد

آدرس شرکت

  • English

سقف کاذب آلومینیوم | انواع آن + کاربردها

دسته بندی

آخرین مقالات

ارتباط با ما

سقف کاذب آلومینیوم یکی از متریال هایی است که در دکوراسیون های داخلی جهت طراحی سقف از آن بهره می برند. آلومینیوم دارای ویژگی ها و مشخصات بسیار منحصر به فردی است که استفاده از آن را در دکوراسیون داخلی و خارجی ممکن می سازد. در سال های گذشته از متریال های مختلفی برای درست کردن سقف کاذب استفاده کرده اند.

جنس آلومینیوم در میان آن ها جزء بهترین ها بوده است. البته این نوع سقف در فضاهای شخصی و مسکونی کاربرد کمتری دارد. در این مقاله می خواهیم به معرفی کامل انواع سقف کاذب آلومینیوم، کاربردها و مزایای آن بپردازیم.

سقف کاذب آلومینیوم چیست؟

سقف کاذب آلومینیوم چیست؟

سقف کاذب آلومینیوم سقفی است از تایل های آلومینیومی برای اجرای آن استفاده می کنند. این تایل های آلومینیومی به صورت قطعاتی در ابعاد ۶۰ در ۶۰ سانتی متر و یا ۳۰ در ۳۰ سانتی متر تولید می شوند. البته در برخی از مواقع از تایل های آلومینیومی با اندازه بزرگتر و سفارشی بهره می برند. در برخی از سقف های کاذب به جای تایل های آلومینیومی از نوارهای آلومینیومی استفاده می کنند. هر یک از تایل های آلومینیومی یا نوارها در جای خود و به صورت جداگانه نصب می شوند.

برای تولید تایل های سقف کاذب از آلیاژ های مختلفی استفاده می کنند. هر کدام از این آلیاژها دارای ویژگی های مربوط به خود هستند.

کاربردهای سقف کاذب آلومینیوم

همان طور که قبلا اشاره کردیم بسیار کم پیش می آید که سقف کاذب آلومینیوم در فضاهای شخصی و مسکونی استفاده شود. در بیشتر مواقع برای اجرای سقف مکان های عمومی، دولتی و اداری از این سقف بهره می برند.

  • رستوران ها
  • هتل ها
  • کافه ها
  • اماکن درمانی
  • اداره ها
  • سالن های ورزشی و نمایشی
  • فرودگاه ها
  • ایستگاه ها
  • و … جزء این اماکن هستند. همچنین سقف مراکز آموزشی همانند مدارس را در بسیاری از مواقع از این متریال می سازند. اماکن درمانی شامل آزمایشگاه ها، بیمارستان ها، کلینیک ها، خانه بهداشت و … می شود.

انواع سقف کاذب آلومینیوم کدامند؟

انواع سقف کاذب آلومینیوم کدامند؟

سقف کاذب در دو نوع نمایان (Lay-in) و پنهان (Clip-in) طراحی و تولید می شود. اگر در ساختمان لازم باشد که به تاسیسات دسترسی کامل داشته باشیم، از نوع نمایان این سقف استفاده می شود. در این حالت ورق های مربوط به سقف آلومینیومی به صورت T مانند نصب خواهند شد. در نتیجه جابه جایی این تایل ها آسان بوده و امکان دسترسی به تاسیسات پشت سقف وجود دارد. تایل های مربوط به سقف آلومینیوم نمایان در دو مدل لبه دار و بدون لبه تولید می شوند.

در سقف کاذب آلومینیوم از نوع پنهان امکان دسترسی به تاسیسات ساختمان وجود ندارد. درنتیجه تنها در مواقعی از این سقف استفاده می کنند که نیازی به دسترسی به تاسیسات ساختمان نباشد. در سقف پنهان، تایل های آلومینیومی بدون هیچ فاصله ای در کنار هم قرار می گیرند. بنابراین این سقف ها کاملا یکپارچه و پیوسته هستند. سقف پنهان نسبت به نوع نمایان دارای ظاهر شکیل تر و مناسب تری است.

استفاده از سقف کاغذ آلومینیوم چه مزایایی دارد؟

دلیل این اندازه از محبوبیت سقف کاذب آلومینیوم، مزایای فوق العاده این متریال است. در ادامه می خواهیم به معرفی ویژگی ها و مزایای آن بپردازیم.

  • آلومینیوم متریالی سبک وزن است. به همین دلیل وزن اضافی زیادی را به بار ساختمان وارد نمی کند.
  • طول عمر و دوام این سقف ها زیاد بوده و در برابر سایش و انواع شرایط محیطی مقاوم هستند.
  • از آنجایی که این سقف سبک وزن است لذا در حین سقوط خسارات جدی ایجاد نمی کند. بنابراین این سقف کاملا ایمن می باشد.
  • می توان انواع نورپردازی های مختلف را در داخل این سقف ایجاد کرد.
  • سقف های کاذب آلومینیوم در طرح ها، مدل ها و رنگ های متنوع و بسیار زیبایی تولید و عرضه می شوند. به همین دلیل استفاده از این سقف در دکوراسیون داخلی بسیار پرطرفدار است.
  • شستشو و نظافت این سقف ها بسیار آسان است. به همین دلیل برای اماکن درمانی بهترین انتخاب می باشند.
  • این سقف ها آکوستیک بوده و از ورود و خروج صدا جلوگیری می کنند. به همین دلیل برای سالن های نمایش، تئاتر، سینما، کنسرت و … از این سقف بهره می برند.
  • مقاومت این سقف ها در برابر نفوذ رطوبت فوق العاده است. لذا در مکان هایی مانند استخر، سرویس بهداشتی و … از این سقف استفاده می کنند.

جهت خرید و استعلام قیمت

نصب سقف کاذب آلومینیوم چگونه است؟

نحوه نصب سقف کاذب آلومینیوم بستگی به نوع سقف کاذب دارد. مثلا نحوه نصب سقف های نمایان با سقف های پنهان با هم فرق می کند. اما به صورت کلی یکی از مزایای مهم استفاده از این سقف ها، نصب آسان آن ها است. در واقع اجرای سقف کاذب از جنس آلومینیوم به زمان بسیار کمی نیاز داشته و به آسانی صورت می گیرد.

البته نصب آسان بدین معنی نیست که اجرای این سقف به تخصص نیاز ندارد. بلکه برعکس، جهت تخصص مجری طرح جهت نصب هرچه دقیق تر و زیباتر این سقف بسیار مهم است. بنابراین هر کسی قادر به اجرای آن نیست.

انواع مدل های تایل این سقف

همان طور که قبلا اشاره کردیم، خوشبختانه سقف کاذب آلومینیوم در مدل های متنوعی طراحی و تولید می شود. اما سه مدل این سقف بسیار پرطرفدار هستند. مدل ساده، وسط پانچ و تمام پانچ. پانچ ها، سوراخ های کوچکی هستند که در تایل های آلومینیومی ایجاد می شوند. تایل های ساده بیشتر در ادارات و مراکز دولتی استفاده می شوند. اما انواع پانچ دار دارای خاصیت آکوستیک هستند. بنابراین در مراکز آموزشی، سالن های نمایشی و هنری بیشترین استفاده را از آن ها می کنند.

نقاط ضعف این سقف

یکی از معایب این نوع سقف کاذب قیمت بالای آن نسبت به سقف های کاذب از جنس متریال های دیگر است. در واقع اجرا و نصب این سقف به بودجه و هزینه بیشتری نیاز دارد. ضعف دیگر این سقف، عدم امکان عبور نور از آن است. به همین دلیل بهتر است این سقف ها در مکان هایی نصب شوند که نیازی به وجود نور طبیعی نباشد. برخی از مدل های این سقف به نگهداری و تعمیر بیشتری نیاز دارند. این مسئله باعث افزایش هزینه ها خواهد شد.

قیمت سقف کاذب آلومینیوم چقدر است؟

قیمت سقف کاذب آلومینیوم

قیمت سقف کاذب آلومینیوم بستگی به نوع آن، مدل آن، ابعاد تایل ها، متراژ سقف، طرح تایل ها، نوع آلیاژ به کار رفته و … دارد. هر کدام از این عوامل به نوبه خود در قیمت تمام شده این سقف موثر هستند. بنابراین نمی توان قیمت ثابتی را برای آن در نظر گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره شرکت

این واحد صنعتی در سال 1381 تاسیس و تولید انواع آلیاژ های آلومینیوم را آغاز کرد . هدف اصلی از ایجاد این واحد ذیل به خودکفایی داخل علی الخصوص صنعت خودرو از لحاظ تامین آلیاژ های آلومینیوم و کمک به امر تولید و اشتغال زایی و نیز افزایش صادرات غیر نفتی در کشور بوده است.

ارتباط با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای شرکت آلیاژساز اسپادانا محفوظ می باشد

طراحی و پیاده سازی شده توسط کلینیک سئو 

تماس با ما