03145836260

راه های ارتباطی

اصفهان شهرکت صنعتی دولت آباد

آدرس شرکت

  • English

ضایعات آلومینیوم

دسته بندی

آخرین مقالات

ارتباط با ما

سالانه مقدار هنگفتی از فلز آلومینیوم با استفاده از روش های بازیافت مجددا وارد چرخه ی تولید محصولات صنعتی می گردد. این امر در نگاه اول می تواند از بروز مشکلات زیست محیطی در طبیعت با کاهش استخراج این فلز جلوگیری نماید. همین امر سبب شده است تا با جمع آوری دقیق و اصولی ضایعات آلومینیوم بازیافت فلز با روش های دقیق و علمی سرعت بیشتری پیدا کند.

آلومینیوم در طبیعت دارای منابع سرشار می باشد. اما استخراج بی رویه این فلز می تواند سبب ایجاد مشکلات زیست محیطی و به خطر انداختن بقای انسان بر سطح زمین گردد.

در نتیجه جمع آوری ضایعات آلومینیوم و بازگرداندن آن به چرخه های صنعتی می تواند تا حد زیادی از بروز این مشکلات در طبیعت جلوگیری نماید. به طور معمول بشر در طول روز حجم بالایی از محصولات آلومینیومی را وارد چرخه ی بازیافت صنعتی می نماید. ظروف و بطری های نوشابه، بسته بندی مواد غذایی و ظروف آلومینیومی یکبار مصرف تنها بخشی از مصرف روزانه این محصول در زندگی روزمره ما می باشد.

معرفی انواع ضایعات آلومینیوم

برای معرفی انواع ضایعات آلومینیوم ابتدا باید اندکی نسبت به این فلز کاربردی در صنایع مختلف شناخت پیدا نماییم. در واقع فلز آلومینیوم یکی از فراوان ترین فلزاتی می باشد که در سطح زمین مشاهده می شود. این فلز کاربردی را به دلیل ساختار خاصی که دارد می توان در صنایع گوناگونی مورد استفاده قرار داد.

ویژگی های ساختاری فلز مانند استحکام بالای آن در عین سبکی فراوان آلومینیوم سبب شده تا کاربران را برای استفاده از این فلز ترغیب نماید. همین کاربرد مداوم فلز آلومینیوم سبب شده است تا سالانه حجم بالایی از ضایعات آلومینیوم تولید شود.

در حالت کلی ضایعات آلومینیوم را در سه دسته کلی دسته بندی می نمایند. دسته اول حاصل از ضایعات آلومینیوم، شامل ضایعات حاصل از فعالیت های شهری مانند ظروف یکبار مصرف و انواع قوطی های نوشیدنی ها می باشد.این مواد بازیافتی به همراه صفحات تولید شده در صنایع به دسته ی اول بازیافت آلومینیوم تخصیص داده می شوند.

دسته دوم بازیافت آلومینیوم به طور تخصصی در زمینه بازیافت محصولات تولیدی در بخش های حمل و نقل و همچنین هوایی اختصاص می یابد.البته در این بین انواع محصولات بازیافتی دیگر مانند قطعات به کار رفته در تولید محصولات الکتریکی و همچنین قطعات موجود در صنایع نیز مجددا به چرخه ی بازیافت آلومینیوم افزوده خواهد شد.

در نهایت در دسته سوم اقدام به تصفیه فرآورده های جانبی که در دسته های اول و دوم تولید شده است می نمایند. در واقع بازیافت آلومینیوم در دسته سوم نقش بسیار مهمی در حفظ و حراست از محیط زیست ایفا می نماید.

معرفی انواع ضایعات نرم و خشک این فلز

در واقع فلز آلومینیوم را می توان در شکل های مختلف و بنا بر نیاز در صنایع گوناگون تهیه نمود. البته در حالت معمولی آلومینیوم خشک و نرم دو صورت شناخته شده از این فلز کاربردی می باشد. در واقع شیوه ی دسته بندی فلز آلومینیوم بر اساس سنجش میزان خلوص این فلز می باشد.

در نهایت هر چقدر فلز آلومینیوم دارای ساختاری خالص تر باشد آن را در دسته ی فلزات نرم طبقه بندی می نمایند. البته در ویژگی های ساختاری نیز این امر تفاوت های عمده ای را ایجاد می نماید. برای مثال غالبا فلز خشک آلومینیوم از نظر ساختاری دارای بافتی مقاوم تر نسبت به فلز آلومینیوم نرم می باشد. اما در این بین ضایعات تولید شده از آلومینیوم نرم و خشک نیز به انواع متفاوتی دسته بندی می شوند.

برای مثال می توان به انواع ضایعات تولید شده از فلز آلومینیوم نرم اشاره نمود. ضایعات حاصل از ظروف و قابلمه ها، ورق های آلومینیومی، کابل ها و سیم های به کار رفته در صنایع الکتریکی و همچنین رادیاتورهای خودروها و پروفیل ها تنها بخش کوچکی از ضایعات تولید شده از آلومینیوم نرم در صنایع گوناگون می باشند.

در این بین ما شاهد استفاده ی بیشتری از آلومینیوم خشک در صنایع گوناگون می باشیم. به طبع میزان تولید محصولات بازیافتی از آلومینیوم خشک نیز مقدار قابل توجهی خواهد بود. بقایای بازیافتی از فلز آلومینیوم خشک نیز شامل رینگ خودروها، کرکره های آلومینیومی، ظروف چدن و پیستون های خودروها و بسیاری از محصولات صنعتی دیگر می باشد.

شرکت آلیاژ ساز اسپادانا تولید کننده انواع شمش آلیاژی آلومینیوم در ایران ، تولید کننده نیم کره آلومینیومی و تولید کننده بریکت اکسیژن زدا ، این واحد صنعتی در سال ۱۳۸۱ تاسیس و تولید انواع آلیاژهای آلومینیوم را آغاز کرد .این شرکت با بهره مندی از نیروی انسانی مبتکر و خلاق و با استفاده از جدیدترین و مدرن ترین ماشین آلات و تکنولوژی روز دنیا در زمینه تولید شمش آلیاژ های آلومینیوم با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰۰ تن شمش آلیاژی آلومینیوم  می باشد

انواع نمونه های کاربرد ضایعات آلومینیوم در صنایع

همانطور که در متن نیز به آن اشاره نمودیم ویژگی های ساختاری فلز آلومینیوم سبب کاربرد فراوان آن در صنایع گوناگون شده است. در این بین باید به این نکته توجه نمود تولید کنندگان با استفاده از روش های مرسوم بازیافت این فلز مجددا آن را به چرخه صنایع گوناگون باز می گردانند.

عدم بازیافت این فلز می تواند در چرخه تامین مواد اولیه ی آلومینیومی در صنایع اختلال ایجاد نماید. در این بین نیز صنایع بزرگی در دنیا وجود دارند که برای تامین مواد اولیه ی خود از ضایعات این فلز استفاده می نمایند.

ضایعات آلومینیوم از مهمترین مواد اولیه ای می باشد که از آن در صنایع ساخت و ساز و به ویژه پروژه های عمرانی مانند جاده سازی و پل سازی استفاده می شود. البته کاربرد ضایعات آلومینیوم تنها محدود به صنایع ساخت و ساز نمی شود. در بخش های صنعتی نیز از این فلز در مقیاس عظیمی استفاده می نمایند.

شاید مهمترین کاربرد ضایعات آلومینیوم را می توان به بخش تولید خودروها و همچنین هواپیماها اختصاص داد. در نهایت می توان به این نکته اشاره کرد که از ضایعات فلز آلومینیوم می توان در صنایع گوناگونی مانند تولید وسایل منزل، مجسمه سازی و ساخت و ساز منازل استفاده نمود.

جمع بندی
در نهایت با مطالعه کاربرد فلز آلومینیوم در صنایع مختلف متوجه اهمیت کاربرد این فلز در صنایع گوناگون می شویم. البته انسان برای کاهش استخراج مواد خام موجود در طبیعت آموخته است تا با بازیافت مجدد آلومینیوم مورد استفاده قرار گرفته در صنایع مواد اولیه ی مورد نیاز برای این صنایع را مجددا تامین نماید.

این امر می تواند در حفظ و حراست از محیط زیست نقش قابل توجهی را ایفا نماید. کاربران از انواع ضایعات آلومینیوم که در صنایع گوناگون تولید شده اند در امر بازیافت استفاده می نمایند.

بسیاری از صنایع بزرگ در دنیا مواد اولیه ی مورد نیاز برای تولید محصولات خود را از ضایعات تولید شده از این فلز تامین می نمایند.استفاده از فلز آلومینیوم در صنایع گوناگونی مانند تولید پروفیل ها، سیم ها، کابل های الکتریکی، خودرو و هواپیما، وسایل خانگی و حتی ساخت سازه های مسکونی و عمرانی مانند پل سازی و جاده سازی مشاهده می شود. همین امر نیز سبب ایجاد حجم عظیمی از ضایعات آلومینیومی در این صنایع شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره شرکت

این واحد صنعتی در سال 1381 تاسیس و تولید انواع آلیاژ های آلومینیوم را آغاز کرد . هدف اصلی از ایجاد این واحد ذیل به خودکفایی داخل علی الخصوص صنعت خودرو از لحاظ تامین آلیاژ های آلومینیوم و کمک به امر تولید و اشتغال زایی و نیز افزایش صادرات غیر نفتی در کشور بوده است.

ارتباط با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای شرکت آلیاژساز اسپادانا محفوظ می باشد

طراحی و پیاده سازی شده توسط کلینیک سئو