03145836260

راه های ارتباطی

اصفهان شهرکت صنعتی دولت آباد

آدرس شرکت

  • English

کاربردهای آلومینیوم

دسته بندی

آخرین مقالات

ارتباط با ما

کاربردهای آلومینیوم را بشناسید

آلیاژ آلومینیومیک ترکیب شیمیایی است که در آن عناصر دیگری برای بهبود خواص آلومینیوم به آن اضافه می‌شود و دلیل اصلیآن افزایش مقاومت مکانیکی‌اش است. این عناصر عبارتند از آهن، سیلیکون، مس، منیزیم، منگنز و روی در غلظت‌های ترکیبی که می‌توانند تا ۱۵ درصد وزن آلیاژ را تشکیل دهند، در نتیجه کاربردهای آلومینیوم بسیار گسترده است و در اکثر صنایع استفاده می‌شود.

آلیاژهای آلومینیوم با یک عدد چهار رقمی‌ مشخص می‌شوند که در آن رقم اول یک سری را مشخص می‌کند که با عناصر آلیاژی اصلی آن مشخص می‌شود. همچون آلیاژ های متداول و شمش های آلیاژی پرفروش شرکت الیاژ ساز اسپادانا را می توان به آلیاژ های ، شمش الومینیوم lm2 ، شمش آلومینیوم lm21 و lm24 ، و as9 و… نام برد.

اگرچه آلومینیوم در زمین بسیار فراوان وجود دارد اما برای بهره‌برداری کامل از آلومینیوم به یک فرآیند صنعتی پیچیده و پر انرژی نیازاست. آلومینیوم که ابتدا در قرن نوزدهم کشف و مورد بهره‌برداری قرار گرفت، تمام پیشرفت‌های صنعتی عمده دو قرن بعد را همراهی کرد.به لطف خواص بی نظیر آن، آلومینیوم امروزه به شکل آلیاژ در بسیاری از کاربردهای صنعتییافتمی‌شود. در دید ساده، آلومینیوم در همه جا وجود دارد و به شیوه زندگی مدرن ما کمک می‌کند.

کاربردهای فراوان آلومینیوم در بخش ساختمان

آلومینیوم فلزی با خواص شگفت انگیز است و به تعدادی از صنایع اجازه می‌دهد که دائماً نوآوری‌هایی در کار خود داشته باشند. این امر به ویژه در بخش ساخت و ساز صادق است، جایی که امروزه آلومینیوم امکان طراحی پروژه‌های توسعه‌ای را فراهم می‌کند که برای نیازهای مدرن مناسب هستند. در بخش ساختمان، آلومینیوم در محصولات و تجهیزات مختلف به اشکال مختلف یافت می‌شود:

کاربرد آلومینیوم در نمای ساختمان

در بخش نمای ساختمان آلومینیوم به شکل پروفیل بوده و چکش خوار، سبک و مقاوم است. آلومینیوم به شکل پروفیل در بسیاری از کاربردها به ویژه برای نازک کاری، ایوان، نماهای لعابدار، سایبان و یا حتی آلاچیق استفاده می‌شود.

آلومینیوم در فضای داخل ساختمان

که آلومینیوم در قالب محصولات نوردکاری است. نورد آلومینیوم این امکان را فراهم می‌کند که ورق یا نوارهای آلومینیومی‌در عین حال سبک، مقاوم و در هر اندازه به دست آید. این محصولات لمینت شده، برای مثال در پرده‌ها، سقف‌های کاذب، انواع سقف‌ها، درب‌هایا پارتیشن‌های متحرک یافتمی‌شوند.

ساخت لوازم بالکناز آلومینیوم

این نوع از آلومینیوم به صورت جامد است. از آلیاژهای مقاوم شمش آلومینیوم می‌توان برای مونتاژ انواع لوازم جانبی مورد استفاده در ساخت و ساز استفاده کرد و آنها را می‌توان در نرده‌ها ، سازه‌های بالکن ، حفاظ‌ ها، نردبان‌ ها یا قفسه‌ها یافت . بنابراین آلومینیوم در همه کار ساختمان‌ها و برای بسیاری از کاربردها وجود دارد، حتی اگر برای ساخت سازه‌ های سبک بخواهید از آنها استفاده کنید.

ساخت سوله‌ها و کارگارها از آلومینیوم

آلومینیوم در حالی که بسیار سبک باقیمی‌ماند، امکان تولید سازه‌های لعابدار در هر اندازه را برای ساختمان‌ها، کارخانه‌ها، کارگاه‌ها و خانه‌های فردی فراهم می‌کند. در واقع هیچ محدودیتی برای ابعاد مختلف که توسط ساختار آلومینیومی تهیهمی‌شود وجود ندارد. پس از این ماده در طراحی پنجره‌های بزرگ، ایوان‌های بزرگ یا حتی نمای شیشه‌ای در تمام ارتفاع آنها استفاده می‌شود.

آلومینیوم علیرغم نازکی خود به ویژه مقاوم است و این امکان را فراهم می‌کند که اندازه سازه‌ها را به حداقل برساند تا سطح سازه بهینه شود. سازه‌های باربر تا حد امکان نازک هستند تا گردش نور طبیعی را بهتر کنند و در عین حال عایق حرارتی بهتری داشته باشند.این ظرافت در سازه‌های بزرگ، آلومینیوم را به ماده پرکاربرد برای طراحی سازه‌های زیست اقلیمی‌تبدیلمی‌کند که امکان صرفه جویی قابل توجهی در انرژی را فراهم می‌کند.

نمای شیشه ای به کمک آلومینیوم

در حالی که آلومینیوم به خوبی به پروژه‌های ساختمانی مدرن کمک می‌کند، در زمینه نوسازی نیز خود را ثابت کرده است. خواص آلومینیوم آن را به ماده ایده آل برای چنین پروژه‌هایی تبدیلمی‌کند:
• چکش خواری آن اجازه می‌دهد تا با انواع سازه‌های موجود، با تنظیم دقیق، بدون تغییر در سنگ تراشی قدیمی، سازگار شود.
• امکان ایجاد پروفیل‌ها و قاب‌های ساخته شده، کوچک یا بسیار بزرگ، به آن اجازه می‌دهد تا با تمام نیازها سازگار شود.
• بر حسب تقاضا ماشین کاری شده و می‌توان آن را به صورت انبوه رنگ آمیزی کرد، آلومینیوم با تمام سبک‌های معماری، حتی کلاسیک‌ترین سبک‌ها سازگار است.
• استفاده از پروفیل‌های آلومینیومی‌این امکان را فراهم می‌آورد که با رعایت سبک اصیل، خانه را بازسازی کرده و از مزایای آلومینیوم از نظر راحتی، ایمنی و عملکرد انرژی بهره‌مند شوید.

آلومینیوم در صنعت حمل و نقل

آلومینیوم بسیار سبک‌تر از فولاد است در حالی که مقاومت بسیار خوبی در برابر خوردگی و تغییر شکل دارد و از ابتدای صنعتی شدن خود جایگاه برجسته‌ای در صنعت حمل و نقل به خود اختصاص داده است.

برای وسایل نقلیه هوایی و فضایی

برای هواپیماهای غیرنظامی‌و نظامی و همچنین برایموشک‌ها و سفینه‌های فضایی، ساختاری که بیش از حد سنگین است، محموله و بار سوخت را به مقصد نمی‌رساند.کم کردن وزن اضافی از همان آغاز صنعت حمل و نقل هوایی همیشه در قلب اولویت‌های این بخش بوده است.
آلومینیوم که قادر به مقاومت مکانیکی بالا با وزن بسیارکم است، طراحیهواپیما‌ها یا سفینه‌ها سبک‌تر را ممکن می‌سازد که در طول زمان بسیار محکم و قابل توجه بادوام باقی می‌مانند. حتی اگر امروزه در رقابت با کامپوزیت‌های فیبر کربنی باشد، آلومینیوم همچنان ماده مرجع برای صنعت هوانوردی و هوافضا است.

اهمیت روز افزون در صنعت خودروسازی

آلومینیوم گام به گام در حال بهبود صنعت خودروسازی است. سهم آلومینیوم در وسایل نقلیه در طول سال‌ها افزایشیافته است و مزایای زیادی به آنها از جمله موارد زیرمی‌دهد:

• مصرف سوخت کمتر است.
• با وزن سبک‌تر راحت‌تر حرکت می‌کند.
• رسیدگی و بازسازی راحت‌تر است.
• مدیریت بهتر و تصادفات کمتر خواهیم داشت.
• اسقاط آن راحت‌تر است.

کاربرد آلومینیوم در کشتی‌ها و قطارها

از اواخر قرن نوزدهم، آلومینیوم در صنایع دریایی و راه آهن برای کاهش وزن وسایل نقلیه، کاهش مرکز ثقل آنها و در نتیجه بهبود عملکرد آنها با مقاومت برابر مورد استفاده قرار گرفت.کاهش وزن همراه با بهبود موتورها، امکان توسعه قطارهای پرسرعت و کشتی‌هایی را فراهم کرده است که قادر به حمل تعداد زیادی مسافر هستند. بنابراین استفاده از آلومینیوم از عملکردکشتی‌های سریع جدایی ناپذیر است.

مصارف غذایی و بسته بندی‌های مختلف

رایج ترین و آگاهانه‌ترین تماس با آلومینیوم در آشپزخانه ما است. فراتر از فویل آلومینیومی، این ماده در موارد زیریافتمی‌شود:
• سینی‌های غذا
• آجر مقوایی
• قوطی‌های نوشیدنی
• کپسول قهوه
• درب شیشهای

بدیهی است که در آشپزخانه همه جا وجود دارد، هم در ظروف و هم در قابلمه یا لوازم خانگی که استفاده می‌شوند.

کاربردهای مختلف آلومینیوم؛ از زندگی روزمره خانگی گرفته تا سخت ترین صنایع
آلومینیوم مقاوم در برابر خوردگی، نفوذناپذیر در برابر هوا، آب، اشعه ماوراء بنفش و میکروارگانیسم‌ها، رسانای الکتریکی و به ویژه مقاوم بوده ویک محصول ایده آل برای بسیاری از مصارف است. در واقع ما آن را به معنای واقعی کلمه در همه جای زندگی روزمره خود مانند صنایع با فناوری پیشرفته پیدا می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره شرکت

این واحد صنعتی در سال 1381 تاسیس و تولید انواع آلیاژ های آلومینیوم را آغاز کرد . هدف اصلی از ایجاد این واحد ذیل به خودکفایی داخل علی الخصوص صنعت خودرو از لحاظ تامین آلیاژ های آلومینیوم و کمک به امر تولید و اشتغال زایی و نیز افزایش صادرات غیر نفتی در کشور بوده است.

ارتباط با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای شرکت آلیاژساز اسپادانا محفوظ می باشد

طراحی و پیاده سازی شده توسط کلینیک سئو