03145836260

راه های ارتباطی

اصفهان شهرکت صنعتی دولت آباد

آدرس شرکت

  • English

کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان را بشناسید

دسته بندی

آخرین مقالات

ارتباط با ما

آلومینیوم در صنعت ساختمان کاربردهای بسیاری دارد. به طور که درصد بالایی از آلومینیوم تولیدی در صنایع ساختمانی بکار گرفته می شود. کاربردهای این فلز در ساختمان‌ها و سازه‌ها شامل طیف گسترده ای می شوند. از جمله مهم ترین آن ها شامل درو پنجره، نمای ساختمان، سقف‌های آلومینیومی داخل و خارج ساختمان‌ها می باشند. علاوه بر آن از آلومینیوم در ساخت سایه بان‌ها، ویترین مغازه‌ها، تجهیزات هدایت آب باران تجهیزات و وسایل معماری، نیز استفاده می شود. لازم به ذکر است که از روکش آلومینیوم جهت مرمت و بازسازی ساختمان های بتنی قدیمی نیز استفاده می شود.

دلایل استفاده از آلومینیوم در صنعت ساختمان

آلومینیوم در صنعت ساختمان

فاکتورهای مهمی در کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان دخیل هستند که وزن کم نسبت به سایر فلزات از جمله مهم ترین این فاکتورها بشمار می آید. انعطاف پذیری، قیمت مناسب، مقاومت بالا در برابر خوردگی و بسیاری موارد دیگر این فلز را به بهترین گزینه جهت اجرای بخش های مهم ساختمان تبدیل کرده است. تجهیزات و ابزارهای آلومینیومی که در ساخت سازه ها و بناها مورد استفاده قرار می گیرند نیازی به تعمیر ندارند. همچنین نگهداری آن ها هزینه ای در پی ندارد. نکته حائز اهمیت در خصوص استفاده از آلومینیوم در صنعت ساختمان کاهش بار استاتیکی وارد بر ساختمان است.

در نتیجه می توان گفت که کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان باعث می شود تا فشار مضاعف از روی پی ساختمان برداشته شود. به همین دلیل می توان فونداسیون ساختمان را با کمترین مصالح طراحی و اجرا کرد.

کاربردهای آلومینیوم در صنعت ساختمان

کاربردهای آلومینیوم در صنعت ساختمان

در متن فوق به انواع کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان اشاره کردیم. با این حال به عنوان مهم ترین و برجسته ترین موارد استفاده از این فلز می توان به موارد ذیل اشاره کرد.

  • استفاده از آن در درب و پنجره
  • بخشی از سقف‌ها
  • نمای ساختمان
  • تجهیزات لوله‌کشی آب

 اجرای سیستم در و پنجره گرمابند به وسیله آلومینیوم

اجرای سیستم در و پنجره گرمابند یا ترمال بریک در ساختمان ها توسط فلز آلومینیوم بسیار رایج است. همچنان که پیش تر عنوان شد اجرای درب و پنجره یکی از مهم ترین انواع کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان است. در حال حاضر با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته انواع درب و پنجره های آلومینیومی را بهینه سازی کرده و آنان را به صورت مدرن ارائه داده اند. بهینه سازی این تجهیزات آلومینیومی را در اصطلاح ترمال بریک یا گرمابند می‌ نامند.

خاصیت گرما بند در درب و پنجره های آلومینیومی

کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان و روند روبه رشد این امر، سبب ارتقای کیفیت تجهیزات مورد استفاده در این صنعت شده است. خاصیت گرمابند از جمله مواردی است که سبب ارتقا و مدرن شدن درب و پنجره های آلومینیومی شده است. گفتنی است که سیستم ترمال بریک یا گرمابند اندازه سرعت جریان حرارت غیر خورشیدی در درب و پنجره ها را از ۲ به ۱ می رساند. در نتیجه جداره خارجی گرما و یا سرما را به جداره داخلی انتقال نمی‌ دهد. این سیستم از دو مقطع پروفیل آلومینیومی مجزا که به وسیله نوارهای پلی آمید از جنس پلاستیک به هم وصل شده اند تشکیل شده است.

نوار پلی آمید از انتقال حرارت از محیطی به محیط دیگر پیشگیری می کند به نحوی که حرارت را شکسته و از نفوذ آن به محیط دیگر ممانعت می کند. کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان امکان بهره گیری از مزایای پلاستیک های پلی امد بکار رفته در درب و پنجره های آلومینیومی را فراهم کرده است. این پلاستیک ها دارای قابلیت های بارزی هستند از جمله:

  • دارای نسبت استحکام مکانیکی به وزن بالا
  • ضریب انبساط حرارتی پایین
  • مقاوم در برابر مواد شیمیایی، آب، اشعه و حرارت
  • دارای خواص مکانیکی در دمای بالا
  • طول عمر زیاد

نقش آلومینیوم در اجرای سقف کاذب

صنعت ساختمان سازی

از دیگر انواع کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان‌، استفاده از آن در اجرای سقف کاذب است. بسیاری از ساختمان های مدرن امروزی مانند هتل ها، سالن های ورزشی، فروشگاه ‎ها، تالار ها و سالن های زیبایی دارای سقف کاذب آلومینیومی هستند. از فلز آلومینیوم به دلیل قابلیت های بسیاری که دارد به شکل‌ های و حالت های مختلف در سقف‌های کاذب استفاده می‌ شود.

کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان و اجرای نما

نما هویت و شناسنامه ساختمان است. بنابراین مهندسان در ساخت و اجرای آن توجه ویژه ای اعمال می کنند. کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان و بخصوص در نما سبب ایجاد زیبایی منحصر به فردی در بنا می شود. از طرفی به دلیل ویژگی های مثبت این فلز تا حد زیادی باعث ایمن شدن ساختمان خواهد شد. استفاده از نماهای آلومینیومی با برخورداری از قابلیت ها و مزایای متعدد روز به روز در حال افزایش است. از جمله این مزایا عبارتند از:

  • شکل پذیری بالا
  • زیبایی بی نظیر
  • تنوع
  • طراحی و نصب آسان
  • امنیت بالا در زمان وقوع زلزله و حوادث طبیعی

آلیاژهای آلومینیوم مورد استفاده در صنعت ساختمان

کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان به این ترتیب است که از انواع آلیاژهای این فلز در نقاط مختلف ساختمان استفاده می شود. آلیاژهای آلومینیوم دارای دو نوع ریختگی و کارپذیر است که هر دو نوع قابل استفاده در ساختمان می باشند.

به عنوان مثال از جمله آلیاژهای نوع ریختگی آلیاژهای دارای منیزیم مانند (LM5, 5083, 5251)، منگنزدار (۳۱۰۳ ( سیلیکون دار ( LM6) و یا ترکیبی از منیزیم و سیلیکون (۶۰۸۲,۶۰۶۳,LM25 ) هستند. ابن آلیاژ ها از استحکام و دوام مناسبی برخوردار هستند. بنابراین از این نوع آلیاژها در صنعت ساختمان سازی به شکل محصولات اکستروژن، ریخته گری، پرس شده و نوردی استفاده می شود. در این میان قطعات آلومینیومی تولید شده به روش اکستروژن بسیار کاربردی تر می باشند. زیرا شکل دهی به ان‌ها بسیار آسان تر است.

جمع بندی

کاربرد آلومینیوم در صنعت ساختمان به دلیل قابلیت های بی نظیر و ویژگی های منحصر به فرد آن بسیار متنوع است. مهم ترین ویژگی آلومینیوم وزن سبک آن است که سبب استفاده های متعدد از آن می شود. علاوه بر آن این ویژگی سبب ایجاد قابلیت های دیگری از جمله انعطاف پذیری بالا در آن شده است. بنابراین می توان از آلومینیوم در نقاط مختلف ساختمان استفاده بهینه نمود. لازم به ذکر است که از آلیاژهای مختلف آلومینیوم در نقاط مختلف ساختمان استفاده می شود. بنابراین می توان استفاده از آلیاژ های این محصول را منوط بر ویژگی های آلیاژ و محل مورد استفاده از آن دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره شرکت

این واحد صنعتی در سال 1381 تاسیس و تولید انواع آلیاژ های آلومینیوم را آغاز کرد . هدف اصلی از ایجاد این واحد ذیل به خودکفایی داخل علی الخصوص صنعت خودرو از لحاظ تامین آلیاژ های آلومینیوم و کمک به امر تولید و اشتغال زایی و نیز افزایش صادرات غیر نفتی در کشور بوده است.

ارتباط با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای شرکت آلیاژساز اسپادانا محفوظ می باشد

طراحی و پیاده سازی شده توسط کلینیک سئو